Olipa kerran...

Päätin, että haluan työllistää itseni piirtämällä ja tässä sitä nyt ollaan. Olen oikeastaan aina piirtänyt, enemmän tai vähemmän, kausittain yleensä ja työt jäivät aina kaapin perälle piiloon.

Mutta 2021 haastoin itseni maalaamaan akryyliväreillä joka kuukausi yhden taulun. Maalasin ja innostuin koittamaan paljon uusia ja erilaisia tekniikoita ja digitaalinen piirtäminen vei mennessään. Aloitin piirtämään tietokoneellani sekä piirtopöydällä, mutta tuntui etten saanut siitä kaikkea irti ja päätin panostaa tablettiin. Opittuani käyttämään tablettia se alkoi tuntua omalta jutulta. Käytän piirtämiseen iPad Pro:ta sekä Procreate ohjelmaa.

Inspiraationi saan eläimistä, luonnosta sekä omasta arjestani. Piirrän enimmäkseen söpöjä eläin aiheita, mutta aavemaisuus on myös lähellä sydäntäni joten kuvistani löytyy myös haamuja sekä kalloja.

Pidän käsillä tekemisestä paljon ja suurin osa verkkokaupan tuotteista olenkin ihan itse alusta loppuun asti tehnyt: tarrat, aurinkosiepparit, magneetit ja osan pinsseistä!

Ja millainen tyyppi näitä kuvia ja tuotteita sitten tekee?
Olen Sonja! Kotoisin olen Varsinais-Suomesta ja tällä hetkellä asun Rauman ytimessä. Luonteeltani olen hassun hauska, rehellinen sekä määrätietoinen. Pidän mm. Eläimistä, kahvista, suklaasta, Ghibli-elokuvista, matkustamisesta sekä hyvästä ruoasta.

Lempivuodenaikani on syksy ja halloween onkin kaikkine karmeuksineen parasta aikaa. Väreistä musta ja violetti miellyttää eniten. Lempiruokani on pizza ja suosikki Ghibli elokuvani on Prinsessa Mononoke!

Haluan kiittää juuri SINUA, että olet täällä seikkailemassa, toivottavasti viihdyt ja tulet toistekin.

Terveisin,