TARINA

Mistä kaikki alkoi?

Olen oikeastaan aina tehnyt jotain luovaa, enemmän tai vähemmän ja yleensä se oli kausittaista. Joskus se oli askartelua, maalaamista, piirtämistä, kankaanpainantaa ym. Harvemmin näytin niitä kenellekkään ja tein vain omaksi iloksi.

Mutta vuonna 2021 haastoin itseni maalaamaan akryyliväreillä joka kuukausi yhden taulun. Maalasin ja innostuin koittamaan paljon uusia ja erilaisia tekniikoita ja digitaalinen piirtäminen vei mennessään. Aloitin piirtämään tietokoneellani sekä piirtopöydällä, mutta tuntui etten saanut siitä kaikkea irti ja päätin panostaa tablettiin. Opittuani käyttämään tablettia se alkoi tuntua omalta jutulta. Siitä lähti ensin tarrojen tekeminen ja myöhemmin laajensin valikoimaa!

Inspiraationi saan eläimistä, luonnosta sekä omasta arjestani sekä kokemuksista ja tunteista. Piirrän enimmäkseen söpöjä eläinaiheita, mutta aavemaisuus on myös lähellä sydäntäni joten kuvistani löytyy myös joskus haamuja sekä kalloja.

Pidän käsillä tekemisestä paljon ja osa verkkokauppani tuotteista olenkin ihan itse alusta loppuun asti tehnyt mm. pinssit ja aurinkosiepparit.

Ja millainen tyyppi näitä kuvituksia sitten tekee?!
Olen Sonja! Kotoisin olen Varsinais-Suomesta ja tällä hetkellä asun Rauman ytimessä. Luonteeltani olen hassun hauska, rehellinen sekä määrätietoinen. En ota kaikkea niin tosissaan joka näkyy myös kuvituksissani joita teen.

Pidän mm. Eläimistä, kahvista, suklaasta, Ghibli-elokuvista, matkustamisesta sekä hyvästä ruoasta. Olen erittäin utelias kokeilemaan kaikkia uusia tekniikoita taiteessa sekä käsitöissä.

Lempivuodenaikani on syksy ja halloween onkin kaikkine karmeuksineen parasta aikaa. Väreistä musta ja violetti miellyttää eniten. Lempiruokani on pizza ja suosikki Ghibli elokuvani on Prinsessa Mononoke!

Haluan kiittää juuri SINUA, että olet täällä seikkailemassa, toivottavasti viihdyt, tulet toistekin ja nähdään myös tapahtumissa!

1 / 3